Et Entegre Hakkında

Yerciler Et Öncelikle kendi çiftliğinde yetiştirdiği, Yerli büyükbaş dana ve küçükbaş olarak da yerli Trakya kıvırcık erkek kuzuları işletmelerinde misafirlerine ve toptan müsterilerine sunmaktadır.


Yerciler Et Entegre Tesisi; 2013 Yılı Mart ayında Çorlu / Türkgücü Köyü Yolu Üzerinde Toptan Gıdacılar Sitesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü denetimleri sonucunda kırmızı et ve kanatlı eti parçalama yetkisine sahip il sınırları içerisinde ilk ve tek et entegre tesisi olarak hizmet vermeye başlamıştır.


Yerciler Et Entegre Tesisi’nde en Önemli ve ilk kural Hijyen’dir. İşletmeye giriş aşamasına gelen et ve et ürünlerinin hangi kriter ve şartlarda sevk edilmesiyle ilgili teknik bilgileri, tüm tedarikçilerimize yazılı olarak iletiyoruz ve uygulamaları takip ediyoruz.


Tüm işletmelerimizde bu amaç için veteriner ve gıda mühendisleriyle bir arada çalışıyoruz.


Mal kabul aşamasında ürünleri sıcaklık, pH, veteriner sağlık muayene numarası gibi bilgilerin kontrolü sonucunda ve herhangi bir problemle karşılaşmama durumunda işletmelerimize kabul ediyoruz.


Uygun görülen karkas kırmızı etler, tesisimizde mevcut soğuk hava depolarında belirli süre uygun koşullarda dinlendirildikten sonra, kanatlı etleri ise günlük taze olarak, işinin ehli kasaplarımız tarafından işlenerek sunum aşamasına getirilir.


Yerciler Et Entegre Tesisi’nde karkas ve işlenmiş olan kırmızı et ve kanatlı eti ürünleri yönetmeliklere uygun olan frigorifik ( Soğutma Sistemi ) araçlarımızla transfer edilmektedir.


Yerciler Et Entegre Tesisi toptan ve Perakende olarak karkas ve işlenmiş et ürünlerini piyasaya sunuma imkan ve kabiliyetine sahiptir.



Adres

Türkgücü Mücavir Yılmaz Alpaslan Cad. 
Toptan Gıdacılar Sit. No:5 D/24 Çorlu /TEKİRDAĞ

T: 0282 653 72 29
 F: 0282 653 72 27

info@yercileret.com